EC-reportingContinue meetsystemen (analysers, PEMS) genereren elke minuut emissiedata. De data moet worden gecontroleerd en omgezet naar emissiehoeveelheden in kilo’s. Uur-/dag-/week- en jaartotalen moeten worden berekend en opgeslagen in een beveiligde omgeving.¬†Emissiereporting systemen voeren deze taken uit zonder tussenkomst van mensen.

Wat is een emissiereporting systeem
Een emissieregistratie systeem is een geautomatiseerd systeem om emissiedata te controleren, te herleiden en op te slaan. Het resultaat van controles (goed/fout/geschat) moet worden opgeslagen bij de data. Het systeem moet fraudebestendig zijn en mogelijkheden bieden om gegevens te valideren. Het moet in staat zijn gegevens te schatten als de toevoer onverhoopt uitvalt. Kortom, een emissieregistratie systeem is een beveiligde omgeving waarin alle emissiedata samenkomt en wordt omgezet naar totalen.

Wat kunt u van ons verwachten
Wij bouwen volledig geautomatiseerde systemen die voldoen aan alle vereisten die de wet voorschrijft. De systemen worden volledig aangepast aan de installatie waarin ze worden ingezet en zijn eenvoudig toegankelijk voor elke gebruiker middels een internet browser. Gebruikers hebben geen omkijken naar het systeem; ze halen gegevens uit het systeem zonder zich te bekommeren om de berekeningen.

Waarom kiest u voor Emission Care
Wij maken emissieregistratie eenvoudig en zorgen ervoor dat uw systeem aan alle wettelijke vereisten voldoet. Met onze systemen wordt emissiehandel weer leuk omdat alle verplichte werkzaamheden door het systeem worden uitgevoerd.